2023 "Zhongda Sports Cup" Rope Skipping Competition Zibo Station

Fra 25. august til 28. august, af Shandong Provincial Sports Bureau, Shandong Rope Skipping Sports Association, Zhongda Sports Industry Group Co. Ltd., blev sponsoreret Rope Skipping-konkurrence (Zibo Station) skudt i gang i Zibo City.

2

Efter en sommerferieoplevelse har mange Shandong-entusiaster i Shandong længe været ivrige efter at prøve denne konkurrence.For at fastholde arrangementets rækkefølge, forbedre arrangementets kvalitet og opbygge eventmærket besluttede arrangementets organisationskomité at begrænse antallet af deltagere til 400. I alt 46 hold i provinsen blev tiltrukket, med næsten 400 atleter deltager entusiastisk.Konkurrenceprogrammet omfatter hurtigløb, reguleringsløb, mønsterløb og præstationsløb 4 store 36 små genstande, konkurrencegruppen dækker 6 aldersgrupper 15 grupper.

3

Retfærdigheden og ensartetheden af ​​dommernes beslutninger, sammen med den grundige logistiske støtte fra entreprenøren og medarrangørerne og den store betydning, som lederne tillagde på alle niveauer, sikrede, at hele turneringen forløb problemfrit og velordnet uden klager eller tvister. under turneringen, og med en varm, stærk og glad stemning på banen.

4

Efter to dages intensiv konkurrence, 37 projekter og 15 grupper af konkurrerende resultater, 175 individuelle vindere."Sportsmanship Award" vandt Zibo City, Zhoucun City North Middle School og andre 15 enheder.Jinan City, Changqing District, Phoenix Road Primary School Hao Longfei 42 trænere "vandt titlen fremragende trænere", Shandong Light Industry Institute Ma Ziyao 72 "atleter vandt titlen som fremragende atleter", Binzhou College, såsom 10 dommer Yu Hongliang Ten dommere, herunder Yu Hongliang fra Binzhou College, blev tildelt titlen "fremragende dommer".